Посланици на доброто раздадоха 1 тон храна в Благоевградско

Посланици на доброто раздадоха 1 тон храна в Благоевградско

Доброто за пореден път обедини много хора, за да бъдат зарадвани нуждаещи се от подкрепата им техни съселяни и съграждани. 1000 килограма хранителни продукти достигнаха до над 100 семейства по време на кампанията „Да бъдем хора – да дарим храна!, организирана от Сдружение „Доброта“.

Десетки граждани и фирми се включиха с дарения на хранителни продукти, а на Велика събота всички пакети бяха раздадени от доброволци на сдружението на хора в нужда от Благоевград, село Покровник, село Падеш и град Рила.

„Заедно с всички Вас, хора с големи сърца, успяхме да зарадваме нуждаещите се преди големия християнски празник – Великден! Заедно доказахме, ще доброто съществува и силно вярвам, че отново заедно можем да преминем през всяка една трудност“, заяви Димитър Димитров от сдружението.

Той напомни, че кампанията ще продължи до края на обявеното извънредно положение – 13 май.

Продължава набирането на продукти в пункта на неправителствената организация, който се намира в Благоевград, на ул. „Тодор Александров“ №23. Той е отворен всеки работен ден от 09.00 до 18.00 часа.

„Молим всеки, който знае за семейство, което е останало без препитание или се нуждае от хранителни продукти, да се свърже с нас чрез Фейсбук страницата на Сдружението или на имейл адрес office@dobrotabg.eu”, призовават посланиците на доброто.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *