Празник под карантина! Момиченце проплака в Банско навръх Благовец

Банско вече осми ден е под пълна карантина, но животът продължава. Навръх Благовещение дойде добра вест. „Днес всички се радваме за бебе, което се е родило тази сутрин. То е момиченце и е дъщеря на служител на „Кемпински Хотел Гранд Арена”.

С разрешението на Общинския кризисен щаб и на Националния оперативен щаб жената бе транспортирана до болница, където е родила прекрасна дъщеря. От тази по-хубава новина няма как да има”, това съобщи председателят на Общинския съвет в Банско – Димитър Русков.

Той се надява следващия вторник, 14 дни след началото, да падне карантината в Банско, пише илинденпрес. За да може да се възстанови и работата на част от обектите в града. В момента са затворени офиси на мобилни оператори и други обекти, тъй като в тях работят хора от съседни населени места – Добринище, Разлог, село Баня.

Забраната за влизане на външни хора не им позволява да стигнат до работните си места. „Всички се съобразяваме с изискванията и ограниченията и ги спазваме”, увери шефът на местния парламент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *