Преизбраха Любен Милев за лидер на БСП-Благоевград

Преизбраха Любен Милев за общински председател на БСП в Благоевград. Това стана ясно след отчетно-изборната конференция. Милев получи правото втори мандат да води общинската структура с 87 гласа. След него останаха Георги Монев с 20 гласа и Милан Богдански с 3 гласа.

Всичко, което съм направил до момента, е било в интерес на партията. Не съм изневерил на принципите и съм защитавал и отстоявал позициите й. Няма да ги променя, защото аз уважавам другарите си, ценя ги като личности, като партийни членове, уважавам и ценя опита им, достойнството им и нямам право да ги предам политически и личностно.

Колкото до успехите на местната структура, не мисля да ги изтъквам аз, те са видими и всеки член на БСП е достатъчно интелигентен и може да прецени сам.

Работата ми и резултатите говорят за мен, няма нужда аз да го правя. Противно на схващанията, БСП е партия, в която демократичният избор е право на всеки“, ккоментира Любен Милев.

Изборът му не е изненада – Любен Милев бе фаворитът отново за лидерския пост сред местните социалисти. Георги Монев е банкер и неофициално се коментира, че бе кандидатура на така нареченото опозиционно крило в БСП-Благоевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *