Прецакани до дупка! Тези 5 зодии все ще са без пари

Прецакани до дупка! Тези 5 зодии все ще са без пари

Всеки си мечтае като с магическа пръчица да получи много пари, пише jenata.blitz.bg. За съжаление това не става лесно. Понякога колкото и да се трудим и спестяваме все не можем да се видим в пари.Оказа се, че има пет зодии, които каквото и да правят няма да могат да постигнат желаното от тях финансово благополучие.

Ето кои са петте зодии обречени никога да не забогатеят:

Водолей

Смело може да се каже, че повечето представители на Водолея са творчески личности. Те изпитват истинско удоволствие от това да творят нещо – било то изобразително изкуство, картини, керамика и други.

Именно заради това те мечтаят някой ден някой да открие скритият творец в тях и именно от това да натрупат бленуваното от тях богатство. Но астролозите са категорични, че с този подход те никога няма да имат пари в себе си и трябва да забравят за тези си мечти.

Стрелец

Стрелците работят така сякаш в тях се е вселил Стив Джобс. С усилен труд те трупат прилични средства в банковите си сметки. Проблемът при тях е, че през определено време нещо в тях прегрява и започват да харчат пари на поразия при това за всевъзможни глупост.

Именно защото пръскат пари за щяло и нещяло астролозите предупреждават, че те никога няма да могат да се похвалят с дебела банкова сметка. Успеят ли обаче да притъпят склонността си към прахосничество може и да имат някой заделен лев.

Везни

Работа за пари – леле, колко безинтересно! Всеки ден отиваш на едно и също място и правиш едни и същи неща, за да може после да си купиш храна и да си платиш сметките? Е, не – точно това убива Везните и те не могат да търпят такъв живот. Те искат работа, която да им носи радост, но уби тези начитания не носят пари.

Астролозите са категорични, че розовите мечти на Везните за творческа работа ги обрича на безпаричие. Ако превъзмогнат тези си нереални цели и си намерят сериозна работа може и да видят някой и друг лев в себе си.

Риби

Казват, че парите са сила и отговорност, но Рибите не се нуждаят от това „добро“. От детството си те не могат да изкоренят максимализмът и мечтателността от себе си. Все мрънкат и намират кусури в работата си и заради това често сменят работното място, а от там и се обричат на безпаричие.

Но астролозите поясняват, че Рибите са целунати от съдбата, тъй като в някакъв етап от живота им се намира половинка, която има пари в изобилие и им осигурява бленуваното от тях богатство.

Близнаци

Астролозите са категорични, че Близнаците имат късмет с парите. Те винаги имат по много, но имат един сериозен проблем. В деня, я който вземат заплата започват да харчат за приключения – например за екскурзия до някоя екзотична страна или полет с делтапланер, скок с парашут или полет с балон.

Точно заради това един ден те живеят като царе, а в оставащите дни от месеца го карат на хляб и сол. Да, Близнаците няма да се видят с много пари, но пък за тях спомените и силните емоции от скъпите удоволствия са по-важни от някакви си хартийки в портфейла.

 

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *