Причкапов отбеляза 80-годишен юбилей сред скъпи гости и приятели

80-годишен юбилей отбеляза на 29 февруари бившият кмет на Благоевград Лазар Причкапов. Вчера по обяд той събра близки, приятели и хора, с които е работил през годините, на стилно тържество.

Сред гостите му бяха кметът на Благоевград Румен Томов, който дойде със съпругата си, бившият председател на ОбС Радослав Тасков, кметът на родната му Белица Радослав Ревански, видни общественици, бивши депутати, зам.-министри и политически дейци от различни партии, много приятели и роднини.

Лазар Причкапов посрещна гостите си с прочувствено слово за пътя си през изминалите 80 лета. От детските години в Белица, през партията, корпусът, който променя облика на Благоевград, кметуването му и днес.

Първият танц Причкапов подари на прекрасната си съпруга Мария, която е била до него във всяко от начинанията му. Свещите на празничната торта духна в компанията на децата и внуците си. Лазар Причкапов е част от историята на Благоевград. Той е строителят на съвременен Благоевград. Благодарение на него през 1987 година градът е напълно променен за пристигането на дипломатическия корпус и до днес е един от най-красивите в България

Юбилярят беше отрупан с подаръци и пожелания за здраве и дълголетие, а празникът премина с много музика, веселие и снимки за спомен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *