Психотрилър с трагичен край в дупнишката болница! Окървавен мъж се барикадира в лекарския кабинет

Истински психотрилър се разигра в събота в общинската болница в Дупница и завърши фатално вчера в „Пирогов”. Всичко започнало, когато окървавен 30-г. ром от София изненадващо нахълтал във вътрешно отделение на общинската болница в Дупница, дежурният персонал се стресирал, като видели кървящия мъж, пише в. „Струма“. Докато се чудели как да реагират, тъй като отделението не лекува пациенти с рани по тялото, 30-годишният Калин Борисов Калинов отворил един от кабинетите в отделението и се барикадирал в него. От вътрешната страна на вратата имало ключ, той се заключил и отказал да излезе.

Извикана била полиция от РУ в Дупница. Униформените започнали преговори, за да го накарат да излезе от кабинета, но Калин се запънал и категорично отказал да отвори вратата. Тогава полицаите били принудени да я разбият, при влизането станали свидетели на спираща дъха гледка – мъжът държал нож в ръка и започнал да се самонаранява, мушкал се хаотично където му попадне по тялото. Отвсякъде шуртяла кръв…

Полицаи, които били на мястото на инцидента, коментират, че досега не са попадали на такъв случай и били направо шокирани. Успели все пак да го хванат, без някой от тях да пострада от размахвания нож, и да му сложат белезници на ръцете. Калин Калинов веднага бил транспортиран в Спешен център – Дупница. След образна диагностика е установено, че е с тежка травма на челюстта, имал и множество прободни рани по тялото. Веднага е транспортиран за „Пирогов”. Вчера 30-годишният мъж се хвърлил от петия етаж на болничното задавение и загинал на място.

Репортер на вестник “Струма” се свърза по телефона със завеждащия вътрешно отделение д-р Елена Гюзелева. Ето какво заяви тя за случилото се в отделението в събота: “Дежурният персонал се е стреснал при нахлуването на окървавения мъж в отделението. Ако някой нахлуе в дома ти целия в кръв, как ще се чувства човек… Охранителят е бил ангажиран да се качи в отделенията тежко болен мъж и е изпуснал от поглед въпросния Калин Калинов. Полицията се отзова мигновено и свърши работата”.

Калин Калинов не е регистриран като психичноболен. Аутопсията ще установява дали не е бил дрогиран. Не се знае и по какъв повод е бил в Дупница.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *