Публичните домове в Хонконг вече работят със секскукли

Kоронавирусната епидемия, която зарази над 1.2 милиона души по цял свят, доведе до осезаем спад в световната икономика.

Много държави са въвели мерки, за да помогнат на малкия и средния бизнес да устои на кризата, но предприемчиви собственици на публични домове нямат намерение да разчитат на държавна помощ.

Така голяма част от предприемачите в Хонконг търсят иновативни методи да запазят бизнеса си. Едни превръщат хотелите си в бардаци със секскукли, за да оцелеят, други направо освобождават труженичките и ги заменят с пластмасовите дами. Въпреки че в Хонконг има малко случаи на COVID-19 – 890, улиците му, които обикновено са пълни с туристи, вече са празни, тъй като пандемията е затворила границите и е принудила туристите да си стоят вкъщи. Само в Хонконг се очаква този месец да затворят врати над 200 хотела.

Пластмасовите секскукли са изключително популярни в Хонконг. Така се ражда идеята в условията на криза те да предлагат секс услуги, вместо клиентите да треперят от страх от заразяване.

Според предприемачите няма нищо аморално в замяната на живата плът с пластмаса. “От това се нуждае пазарът, ние не корумпираме обществения морал”, съобщава бизнесдама пожелала да остане анонимна. Основна таргет група на силиконовите бардаци са мъже, които не могат да изграждат връзки, и хора, които искат да използват секс кукла, но нямат възможност да си купят такава.

Собственикът на първия бардак за секс кукли в Хонконг, който отвори врати през 2018 г., бе арестуван за предоставяне на порнографски филми на клиентите и за показване на секс кукли без лиценз, припомня Би Би Си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *