Първи дати за абитуриентските балове – през юли

Директори вече насрочиха първи дати за абитуриентските балове на зрелостниците си. „Предложих дата за изпращане в двора на училището 26-и юни, а тази за бала – 15 юли“, каза директорът на столичното 119 СУ Диян Стаматов пред БНТ, цитиран от в. Монитор.

„Надявам се до средата на юли коноравирусът да е максимално унищожен“, каза Стаматов. Той се надява абитуриентите да отпразнуват цивилизовано. Стаматов призна, че сегашната липса на организация на изпращането на учениците води до хаос.

Директорът на 119 СУ обясни, че децата имат уроци по пътна безопасност, но след 7 клас те спират да им обръщат внимание. Казват си, че това няма да им се случи на тях.

Автомобилният състезател Димитър Илиев е на мнение, че часовете трябва бъдат увеличени. Той апелира към всички абитуриенти да бъдат внимателни. Те са млади хора, навлизащи в нов етап от живота си. Голяма част от завършващите приемат този ден много емоционално, допълни Димитър Илиев. Автомобилният състезател призовава да покажат, че са готови за живот с повече отговорности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *