Разлог грейна в ефектна коледна украса

Разлог грейна в ефектна коледна украса

Интересна, колоритна и много цветна украса в централна градска част в Разлог през есента на тази година привлече интереса на десетки гости на града, които се снимаха за спомен ред красивите експозиции. Един от градските паркове се превърна в музикален етюд с апликация на музикални инструменти, чудесно аранжирани и създаващи не само красива гледка, но и много настроение.

Показателно е, и че жителите на Разлог се отнасят с много грижа и внимание към красивата украса, която създаде много приятни емоции в жители и гости. Прекрасните фигури на „господин“ и „неговата дама“ в езерото в големия парк в Разлог пък се превърнаха в любимо място за срещи и снимки на много гости, които посещавайки града, се радват да видят не само исторически и културни забележителности но и прекрасните фигури.

Зимата също допринесе за красивото оформление в цвят, композиции и светлина за украсата на Разлог.

Стотици лампи коледни светлини огряха в чест на медиците от МБАЛ Разлог и осветиха пространството пред Общината и самата сграда, а един интересен кът – символ на нощта на раждането на Божия син, допринася изключително много за усещането за идващото Рождество Христово, в съчетание с така нужното ни празнично усещане. Рождествената сцена е пресъздадена в центъра на град Разлог, по инициатива на Община Разлог и е дело на дамите от пенсионерските клубове в града – „Втора младост“ и „Баба Магдалина Юрукова“, съобщава БНР.

С красивите елементи от есенно-зимната украса на Разлог градът заслужено спечели номинация в национален конкурс за празнична коледна украса. А местните хора и посетителите споделят, че прекрасно аранжираните декори допринасят много за празничния дух, дори в най-обикновените делници.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *