Райна с горещо признание за баща си

Фолк певицата Райна се срамувала от баща си, защото ходил с нея пол участия в началото на кариерата й. Това заяви емоционална изповед изпълнителката по повод 30-тата годишнина на продуцентите си от Пайнер, за която чалга звездите разкриват непознати досега истории, пише facenews.bg

„Не мога да говоря за първите 12 години защото съм била само зрител, но мога за времето, в което съм се превърнал в това, в което съм днес. Успехът, който ми донесе първият ми хит „Гасне пламък”, ме държа три-четири години след появата на песента. Стигна се дотам, че в началото отказвах участия, защото исках да имам готов албум, за да мога да стартирам. Избягвах този момент, защото изпитвах толкова свян, толкова се притеснявах, че навсякъде с мен бяха майка ми и баща ми”, за първи път разкрива Райна. Постепенно срамът се отмива и певицата осъзнава, че е много хубаво да работи заедно с баща си, и двамата са заедно на професионалния път вече близо две десетилетия.

“И до ден днешен работя с баща ми, вече почти 19 години сме плътно заедно, но вече не изпитвам този свян, това притеснение. Напротив – чувствам се уверена, нормално, все пак са изминали 19 години. Получих своята увереност като изпълнител и като си спомня за онези години, ме напушва смях”, добавя пилето на поп фолка, която доби истинска популярност с връзката си с колегата си Константин.

Голямата й мечта след пандемиятае отново да пътува и да увеличи броя на държавите, които е посетила – 34 досега. “Благодарение на всичките тези концерти, които са ми дали възможност да направя зад граница, като трите ми турнета в Щатите, Канада, Молдова, Германия, Нидерландия, Гърция, Испания, Турция, Македония и къде ли още не, съм успяла да посетя цели 34 държави. Разбира се, не всички са били концерти да кажем. Но половината от тях са били концертни изяви и за щастие продължават”, обяснява фолкпевицата, цитирана от „България Днес”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *