Ралица Паскалева напуска „Откраднат живот“

Aкрисата Ралица Паскалева се сбогува с героинята си в „Откраднат живот“. Това стана ясно от епизода, излъчен във вторник вечерта. Новината потвърди и самата звезда.

Може да има и изненади в бъдеще, но кой знае… Засега Галя пътува към новия си живот. Може зрителите някога пак да я видят, а може и да остане просто голяма част от историята на болницата, написа Паскалева в отговор на запитване на фен в социалните мрежи, с което все пак остави вратата отворена за следващи появи в поредицата. „Успех в новия живот! Ще те запомним и винаги ще те свързваме с Галето!“ и „Ще липсваш,Галя!! Прекрасна доктор Стилянова“ пък са само част от реакциите на зрителите.

В „Откраднат живот“ тя влезе в ролята на доктор Галя Стилянова. Ралица Паскалева е част от семейството на медицинската сага още от първия сезон. В последния излъчен епизод д-р Стилянова напусна болница „Света Анастасия“, за да се върне в „Свети Кирил“, а в причина за решението й се превърнаха обтегнатите отношения с доскорошния й съпруг доцент Захариев (Емил Марков).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *