Ревански разреши на част от бизнеса да започне работа в Белица

Ревански разреши на част от бизнеса да започне работа в Белица

Кметът на Белица Радослав Ревански, разреши магазините за домашни употреби, строителни и ел. материали, фризьорски салони да отворят при стриктно спазване на предприетите мерки свързани с епидемиологичната обстановка в страната.

Във връзка със спазване на дисциплината с предприетите превантивни мерки за COVID 19 и с оглед необходимостта на населението и подпомагане на местната икономика, кметът на Община Белица Радослав Ревански, разрешава да започнат работа магазините за домашни употреби, строителни и ел. материали, фризьорски салони при стриктно спазване на предприетите мерки свързани с епидемиологичната обстановка в страната.

Забранява се присъствието на повече от двама човека при пазаруване, като продавач-консултанта задължително трябва да носи маска и ръкавици. Задължително е също хората да спазват дистанция от поне два метра помежду си, когато са на опашка пред магазин, аптека, банка или административна сграда.

Мобилни екипи ще следят за спазване на мерките на територията на цялата община.

Кметът Радослав Ревански апелира жителите на общината да запазят спокойствие и да проявят търпение в тази извънредна за цялата страна ситуация. Да проявяват самодисциплина, разумност и спазване на наложените правила.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *