Ректорът на Колежа по туризъм единственият българин на „Асове избират асове“

Ректорът на Колежа по туризъм в Благоевград проф. Васил Жечев беше почетен гост за пета поредна година на церемонията по обявяването на най-добрите спортисти на Северна Македония за 2019 г., преминала под мотото „Асовете награждават асове“ в залата в град Велес.

На единствения българин, поканен на събитието, организаторите предоставиха възможността да излезе на подиума и да връчи наградата на един от основните спонсори на проявата, пише в. „Струма“. На свой ред бившият шеф на футболните съдии у нас поднесе специални подаръци на своите отколешни авери оттатък западната ни граница – председателя на Националния олимпийски комитет проф. Васил Тупурковски, който е без аналог на Стария континент като продължителност на мандата начело на структурата, и генералния секретар на асоциацията на спортните журналисти за Източна Европа Боро Мадич.

На събитието присъстваха висши функционери от местното Министерство на спорта, президентите на федерациите по различните видове спорт, клубни шефове, изтъкнати ветерани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *