Ретрограден Юпитер ни носи пари до 13 септември

Ретрограден Юпитер ни носи пари до 13 септември

Юпитер е най-голямата планета в слънчевата система и традиционно е известен като „Големият благодетел“. Древните са го почитали, защото е носел късмет, освен това е бил свързван с духовенството и религиозните ритуали.

В астрологията Юпитер разширява и увеличава, прави нещата по-продуктивни и доходни, придава чувство на увереност в собствените сили, въодушевява с дух на надежда и оптимизъм.

Юпитер става ретрограден всяка година за период от около четири месеца. През тази година това се случи на 14 май в Козирог и ще продължи до 13 септември. Ретрограден Юпитер в Козирог акцентира върху темата за финансите, защото тази планета се свързва с големите пари и властта, които те дават. Времето е подходящо да анализирате и преоцените своите финансови и кариерни планове. Освен това Козирог е свързан с кариерата и бизнеса, затова ще усетите, че нараства вашата амбициозност и стремеж да се изкачвате нагоре по кариерната стълбица.

Когато Юпитер е ретрограден, е добре да обърнете внимание на личностното си развитие. Възможно е да откриете фалш в себе си или в другите. Опитайте да определите как именно изневерявате на истинската си същност, възможно е да играете несвойствени за вас роли. Юпитер е духовна планета и ретроградният период не е подходящ за начало на дейност, която има ярко изразени материални цели.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *