Ротари клуб дари апаратура и мебели на Спешния център в Банско

Ротари клуб дари апаратура и мебели на Спешния център в Банско

В Деня на свети Иван Рилски Чудотворец – покровител на лекарите, Ротари клуб Банско-Разлог, в присъствието на кмета на общината – Иван Кадев, и заместника му Костадин Атанасов, направи дарение на Спешния център в града. След консултация с медиците, за нуждите на центъра ротарианците дариха оборудване, апаратура и мебели. Президентът на местните ротарианци – Иван Хаджирусков, увери спешните медици, че хората са благодарни за това, което правят и се ангажира да продължат да подкрепят трудната им работа на първа линия.

Дарението допълва направеното за Спешния център от общинския съветник Любомир Мутафчиев, който през лятото напълно ремонтира помещенията. Бяха подменени осветителните тела и мебелировката, ремонтирана дограмата и извършено цялостно боядисване.

От името на гражданите на община Банско кметът Иван Кадев благодари за благородниите жестове на дарителите. Той сподели за намеренията, но и за препятствията за реновиране и модернизиране на базата за доболнична помощ в Банско и увери, че въпреки проблемите, Общината активно ще продължи да подпомага работата на медиците.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *