Румен Томов: За година и 6 месеца доказахме, че сме добри

Румен Томов: За година и 6 месеца доказахме, че сме добри

„Една година и 8 месеца след първата предизборна кампания отново отиваме на избори. Защо и как, това вече не е важно. Единственото, което има значение днес, имаше и тогава, е Благоевград – моят, нашият, вашият град. Развитието и просперитетът на Благоевград са в основата на моята кампания така, както бяха и по време на управлението ми”.

С тези думи независимият кандидат-кмет Румен Томов даде старт на предизборната си кампания. Преди минути с водосвет и с добри приятели и съмишленици той обеща да спечели и това състезание.

„Работихме много, но има още много неща, които трябва да бъдат направени, за да върнем на Благоевград мястото, което му се полага на икономическата карта на Благоевград”, подчерта Томов. Той благодари на присъстващите и на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата му, за подкрепата, която му оказват отново.

Кандидат-кметът призна, че за него е важен гласът на всеки един благоевградчанин, защото хората са мерилото, което най-точно показва тежестта и отговорността на всеки от кандидатите в тази надпревара. Томов подчерта, че благодарение на съдебната ни система, която лишила жителите на община Благоевград от конституционното им право на избор, се налага да се влезе отново в извънредни избори.

„За година и 6 месеца доказахме, че сме добри в управлението на Благоевград, че обърнахме управлението към хората. Заварихме една фалирала Община. Благодарение на неуморния труд на екипа успяхме да я изправим на крака и се надявам с ваша помощ да спечелим отново тази битка. За да можем да реализираме всички проекти, които започнахме, а по други предстои да работим”, каза още независимият кандидат-кмет Румен Томов.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *