Руски астролог: До 21 декември ще е много трудно!

Сергей Курапов е популярен руски астролог, директор е на Института по практическа астрология от неговото основаване през 1995 г. Роден е през 1953 г., по образование е инженер, завършил е Московския държавен технически университет „Н. Бауман“. Занимава се с астрология от 1983 г. Автор е на астро-исторически изследвания, занимава се със социално-политически прогнози, астро-психология, медицинска астрология.

Според него периодът 2019-2021 г. и конкретно 2020 г. е крайно напрегнат. Нито една година от ХХI век досега не е била толкова напрегната и сложна, така както се очертава да бъде настоящата 2020-а. „Вече нагледно се вижда, че в различни региони на света избухват кризи и конфликти, а коронавирусът е израз на глобалната криза, която обхвана човечеството. В същото време обаче бързам да кажа, че 2020-а открива пътя на важни промени, които ще доведат до настъпването на нова, светла епоха. Най-мащабното и най-важното астрологическо събитие през 2020-а е съвпадът на Юпитер и Сатурн във Водолей – знака на новаторството и прогреса.

Това ще се случи на 21.12.2020 г. От този момент през следващите почти 200 години Юпитер и Сатурн ще се съединят в знаците на стихията на Въздуха. Това означава, че започва епохата на Въздуха и завършва епохата на Земята, която продължи 180 години. И подобно мащабно събитие, каквото е смяната на епохите, се случва веднъж на две столетия“, коментира астрологът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *