Рут Колева разкри далаверите на ЛиЛана и брат й

Няколко дни след като певицата ЛиЛана и брат ѝ – бийтбоксъра Скилър, бяха арестувани и обвинени за измама с евросредства, колежката им Рут Колева публикува коментар от темата в социалната мрежа, в който пита: „Как не ви е малко срам?“. Рут се е разровила в търговския регистър, където се е натъкнала на изобиле от фирми, които са взимали пари по различни евро програми, информира Lupa.bg.

Ето и постът на Рут, който публикуваме без редакторска намеса:

„Чета за ареста на Лилана и Скилър и първоначалната ми реакция беше „Гешев е позор!“, ама все пак реших да погледна в търговския регистър набързо за какво става въпрос. 10 клика по-късно намерих няколко фирми регистрирани на името на Лилана, Скилър и на майка им, които са с регистрация в Монтана и имат спечелени по 200-250 хиляди лева всяка, от различни фондове. Има регистрирана фирма и на името на приятелката на Скилър.

Цветина Пламенова Димитрова е управител на фирма Макротренд ЕООД която е искала 249 800,00 от фонд за, цитирам „Насърчаване на предприемачеството чрез пазарна реализация на Qamp;A платформа за икономическо консултиране и осъществяване на специализирани икономически анализи – Макромедия“….отново в Монтана.

Страхотен икономист-предприемач ще дойде тази Мис София – Цветина. На Скилър другата фирма Скилър ЕООД има 240000 лв спечелени от ИСУН. На съдружника Мартин Димитров и жена му също няколко фирми в Монтана, Горна Оряховица…

Летят едни милиони левове като бял хляб. Друга фирма на Лилана – Нованор ООД печели „Подобряване на управленския капацитет и отговорността към околната среда на Нованор ООД“ на стойност 400 хил.лв. Само ме знам кой около тях не е взел пари от еврофондове? Как не ви е малко СРАМ?!“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *