Санданчани търсят герои на доброто в годината на COVID-19

Санданчани търсят герои на доброто в годината на COVID-19

Община Санански възобновява инциативата „Подари надежда” в годината, изпълнена с предизвикателства и трудности заради епидемията от коронавирус.

Целта на местната власт е да напомни на санданчани за доброто, толерантността, надеждата и съпричастността, които са израз на нашето отношение, загриженост и човечност, желание за промяна, сила и най-вече смелост.

Всеки жител ще може да номинира човек или екип от хора, проявили изключителна отговорност, съпричастност и толерантност през настоящата година, за да бъдат уважени и почетени публично за стореното от тях добро.

Номинацията е писмена и мотивирана. Добрината трябва да е извършена през календарната 2020 г. Номинацията трябва да съдържа следната информация: от кого е номинацията /трите имена, телефон за контакт/, кой/кои е/са номинирани, описание на доброто дело.

Номинациите трябва да бъдат изпратени до 18-и декември на email: oba_sandanski@abv.bg или на място в сградата на Община Сандански, в Административен център – деловодство.

Във втория етап „Подари надежда“ за 2020 г. ще бъдат разгледани всички добротворни дела от сформирана с решение на Общинския съвет комисия. Дарителите на надежда ще бъдат обявени и наградени на 30-и декември. „Номинирай твоите герои, подарили надежда! Нека всички научат за тях!”, аплират от Община Сандански.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *