Сашо Кадиев хвърли кърпата! Ето къде се покри хубавата Таня

Още едно ВИП семейство се разпада. След 6 години съвместен живот Сашо Кадиев напуснал половинката си Таня, която е и майка на единствената му щерка Катерина, издават от кулоарите на Би Ти Ви.

Клюката ги разделяше още от началото на 2020 г. Истината била, че за няколко месеца двамата наистина не били заедно, но през лятото успели за кратко да скрепят връзката си. Колелото обаче не потръгнало и този път раздялата била окончателна. Все още не е ясно каква е първопричината за краха на любовта им. Говори се, че и Сашо, и Таня са имали авантюри с други хора. Той обаче постъпил по-радикално и си купил свой апартамент в кв. „Манастирски ливади“, където се нанесъл. Жена му продължила да обитава семейната къща в село Кокаляне, която е собственост на майката на Кадиев – Катето Евро. Преди дни водещият на „Преди обед“ се похвали, че се справя с ергенския живот умело, като публикува снимка от новото си жилище, на която чисти с прахосмукачка.

Още един сигнал, че пътищата им с Таня вече окончателно са се разминали, е, че миналия месец тя е била на почивка на Френската Ривиера, но само с дъщеричката си. Досега не се е случвало Сашо да не ги придружава на семейните екскурзии.

Коментарът на Катето Евро по темата не закъсня. Близки до звездата от „Оркестър без име“ споделят, че тя била съкрушена от решението на сина си и снаха си да се разделят. Опитвала се многократно да ги убеди да размислят, увещавала ги да останат заедно в името на детето, но и двамата били непреклонни.

„Бях на възрастта на внучката си Кати, когато се разделих с баща си и никога не го видях повече… Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители. Мислете за това, майки и бащи“, написа Евро към снимка на Сашо, на която той е със своята дъщеричка. Това бе тактичното ѝ послание към сина ѝ и Таня да преосмислят решението си. Дори и да се съберели, едва ли любовта им щяла да пламне с нови сили. Кадиев неведнъж е признавал, че е изпуснал момента да предложи брак на половинката си и да се венчаят.

В последните години започнал и да се чуди дали тя е жената на живота му. Все пак и бил благодарен за доброто отношение и търпението, което проявявала към него, предвид факта, че почти не се прибирал, защото работел на няколко места, а когато влезел у дома, първата му работа била да седне пред компютъра и да играе видеоигри, към които бил жестоко пристрастен, пише още „Ретро“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *