Светлана Глушкова от Банско спечели наградата „Учител на годината”

Светлана Глушкова от Банско спечели наградата „Учител на годината”

Младата учителка от Начално училище „Свети Паисий Хилендарски”-Банско – Светлана Глушкова, спечели наградата „Любим учител” в деветото издание на едноименния конкурс, организиран всяка година от регионалния ежедневник в.”Струма”.

Тя получи приза за иновативните методи на преподаване, за отдадеността си на професията и безграничната обич към децата не само от нейния клас, а към всички ученици в училището. Затова и толкова голяма е подкрепата за Светлана Глушкова в онлайн гласуването – от родители, от колеги и съграждани.

Развълнуваната учителка благодари за доверието към нея на бившата директорка Невенка Бърдарева, която преди 5 години я назначава като учител, и на настоящата – Евгения Тренчева, която я насърчава да прилага нестандартни методи на обучение.

Светлана Глушкова посвети наградата си на колектива на Начално училище „Свети Паисий Хилендарски” заради благотворната среда, в която се реализира и развива, и заради толерантния, модерен и новаторски дух на колегите си от всички поколения. Отличената учителка бе отличена от изданието и основния спонсор на конкурса с кристален плакет, грамота и материална награда.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *