СДС застана зад Илко Стоянов за кмет на Благоевград

СДС застана зад Илко Стоянов за кмет на Благоевград

СДС-Благоевград направи своя важен избор за частичните кметски избори в Благоевград. Демократичната организация подкрепи категорично кандидата за кмет на „Има такъв народ” – Илко Стоянов. Членовете на партията са впечатлени от управленската програма на благоевградския юрист, която предвижда за няколко години да осигури такова развитие на града и селата, че да се навакса изоставането и общината отново да е на икономическата и туристическата карта на България.

„Познавам Илко повече от 20 години като страхотен юрист и съм твърдо убеден, че нашият град има нужда от кмет, който освен, че е доказан юрист, притежава и потенциал да развие града. Да направи няколко важни и стратегически неща, за да може местната икономика да има бърз растеж. Искаме градът да се развива в полза на младите хора, за да може те да се реализират в този град, да намират своето бъдеще тук. Предлагаме да се намали административната тежест за гражданите и бизнеса и всяка една административна услуга, която се извършва от община Благоевград, да може да се заявява и да се заплаща електронно – през мобилно приложение. Благоевград трябва да запази своята младост и своя добър облик и да това можем да го направим заедно”, заяви Давид Сукалински.

Според него няколко стратегически неща биха задържали младите хора тук – привличане на инвестиции и откриване на нови работни места е от първостепенно значение за града. Изграждане на IT инфраструктура, развитие на детска ски школа и спа туризъм. От СДС са уверени, че тези цели може да изпълни Илко Стоянов като кмет на община Благоевград!

„Радвам се, че получавам вашата подкрепа. Вярвам, че и занапред ще бъдем заедно. С този политически и житейски опит, който имам, мога да дам много на обществото. Изготвихме с екип от професионалисти програма, която да изведе Благоевград рязко нагоре. За мен тези избори бяха златен шанс за Благоевград, че се появиха в този момент. Още 2 години и положението за града щеше да бъде невъзвратимо загубено”, сподели кандидат-кметът Илко Стоянов.

Той уточни, е формацията му „Има такъв народ” иска от него само едно нещо – да бъде почтен. Стоянов увери, че няма никакви политически ангажименти. И подчерта, че е грижа на всички благоевградчани заедно да управляват града.

„Аз съм човек, който се вслушва в хората. Това ще опитам да запазя и ще имам нужда от качествен коректив, който да ми напомня за това, което си говорим в тази зала. Програмата за развитие на Благоевград, който е на дъното на икономическата класация, има няколко основни пункта”, каза кандидат-кметът.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.