СДС за годишнината си: Винаги ще бъдем истинското дясно

На 31 години СДС е и винаги ще бъде партията, която промени България след половинвековен тоталитарен режим. Тя е и винаги ще бъде истинското дясно, което няма да се съглашава с БСП и нейните производни. Това се посочва в позиция на СДС по повод нейната годишна от създаването. Днес СДС стана на 31 години.

От синята партия посочват, че в човешкия живот това е младост и разцвет на силите. А за партия – достолепна възраст, в която е натрупала опит и мъдрост.

Изтъкват, че СДС навлиза в четвъртото си десетилетие с богата и интересна история – възходи и неуспехи, единство и разделение, надежди и предателства, смелост и слабост. „Но никъде няма написана глава за отстъпление – от десните идеи, от ценностите на демокрацията, от стремежа да бъдем равноправни и достойни граждани на Европа“, казва от партията.

И добавят: „Днес СДС показа на всички, които я бяха отписали, че още я има. И това не е лозунг, а истина, подкрепена с факти“. Като аргумент те посочват, че на европейските и местни избори партията постигнала резултати и така поставили трите сини букви в европейския парламент и в много български общини.

„Позициите на СДС по важни обществено-политически теми отстояват нейния образ на дясноцентристка партия, която след НАТО и ЕС, работи за новата си кауза – българите да бъдат европейски граждани с европейски доходи“, казват от СДС.

Не пропускат да изтъкнат, че СДС е първата партия, която очерта за какво ще работи в следващия парламент и призова всички отговорни политически сили да направят същото, за да излезем по-бързо и безболезнено от здравната и икономическа криза.

„СДС има своята история, достойнство и сила и има още какво да даде на българската политика! Честит празник на всички седесари! Нека бъдем заедно и да вярваме в общия успех!“, завършват от партията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *