Сервитьорка в ресторант на Паничище е с коронавирус

Сервитьорка в ресторант на Паничище е с коронавирус

Сервитьорка в ресторанта в луксозната вила на Красимир Караиванов на Паничище е с коронавирус. В събота младата жена, която е от Дупница, се почувствала зле и потърсила помощ от личния си лекар. След като чул какви симптоми има сервитьорката, той я изпратил за преглед и тестване в изолатора на общинската болница в Дупница.

Тестът е бил положителен за Ковид-19, но тя е закарана в дома й да се лекува, тъй като състоянието й не е тежко. Все още инспектори от РЗИ – Кюстендил не са посетили вилата на Кр. Караиванов, за да я затворят за дезинфекция, тъй като тя е отворена само в петък, събота и неделя, пише „Струма“.

В подземната част на частната вила има ресторант, който се посещава от заможни дупничани. Там те правят и делови срещи, свързани с бизнеса им. Във вилата има стаи, които се ползват само от приближени на Кр. Караиванов. Той е собственик и на големи ловни полета в Рила, над Паничище и над село Говедарци, община Самоков.

Кр. Караиванов купи общинската хижа “Здравец” над Сапарева баня за 120 000 лв. през 2012 г. Това стана с решение на извънредна сесия на ОбС, на която местните управници дадоха съгласието си за продажбата на 3-етажната хижа срещу тази цена.

Собственикът Кр. Караиванов е вложил над 1 млн. лв. за реновиране на хижата и превръщането й в луксозна вила. По пода и стените в коридорите на вилата има кожи, глави на елени красят стените, има дори кожа от зебра, а плочките на пода са по 1500 лв. за кв.м.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *