Силни биотокове текат по ръцете на лечителката Вера Тодорова

Вера Тодорова е родена на 22.11.1936 г. в с. Балдево, община Гоце Делчев. Икономист по образование, майка на двама синове и баба на трима внуци. Свръхестествените й способности се проявяват едва около края на 50-годишната й възраст.

Първите необичайни усещания Вера получава в църквата „Света Неделя“ в София пред иконата на свети Мина. С огромна сила тази икона я привличала всекидневно, карала я да ридае. Плачът продължавал няколко минути, след което всичко тръгвало по обичайния път на всекидневието и житейските ангажименти. Един ден в очите на св. Мина Вера съзряла две светлини с яйцевидна форма, оцветени в оранжево и зелено. Постепенно те започнали да се издигат нагоре към купола на храма. Изумлението на Вера растяло.

Не смеела да сподели с никого своите видения и душевни въжделения. На Черешова задушница Вера отново отишла в църквата, застанала пред иконата и овалните светлини се насочили към нея. Почувствала необяснима студенина и тръпки по тялото си. Усетът за чуждо присъствие, за тропот и разговор все по-често спохождал съня на Вера.

Първите лечебни излъчвания усетила пред смъртното легло на брат си, болен от цироза, в родното си място. Съвсем непреднамерено Вера хванала батко си за безжизнената ръка, след което той започнал да я моли за този допир, заспивал успокоен и събуждайки се, отново търсил тази близост. На сутринта болният се „ококорил“, пожелал да закуси, да чуе новините по радиото, докато след няколко дена чудото станало. Болният възстановил жизнения си тонус. Едва тогава роднините започнали да свързват присъствието на Вера до брат й с биотокове и свръхестествени сили. Случаите на хора, на които е помогнала, са несметни. За един от последните тя разказва:

„Случаят е с една българка емигрантка в Германия, която дойде тук за помощ. Казва се Керстин. Тя и дъщеря й имаха рак. Майката претърпяла операция по отстраняване на едната гърда, но получила разсейки. Когато дойде при мен, никой не й даваше шанс за нищо. Но „отгоре“ си я изчистиха. Дъщеря й също оправиха.

Докторите в Германия и сега се чудят какво става. Но не е само тя, през миналата седмица помогнахме на мъж, който имаше проблем с краката, едва се движеше, накрая и хоро заигра“, разказва лечителката, която умее да „оперира“ болните само със силата на ръцете си. В интернет пространството има редица благодарствени писма и разкази на хора, които са били на сеанс при Вера. Сред тях е и Ануша Раденкова. „Познавам Вера Тодорова от сеанси отпреди 18 г. Тя е феномен и лечител. Аз съм медицинска сестра и твърдя, че на сина ми бе направена такава безкръвна операция на бъбрек пред очите ми. Тя е уникална и не е мошеник“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *