Синът на депутата Лъчо Мозъка – Георги: Нищо не помня…

Георги Иванов – син на депутата Лъчезар Иванов, направи първи коментар на катастрофата, при която загина Милен Цветков. 24-годишният мъж е един от двамата спътници на Кристиан Николов, когато шофираният от него джипът отнася с висока скорост спрялата на светофара кола на журналиста.

„Искаха да подписвам показания срещу Кристиан, които е мой приятел. Показания, които са лъжесвидетелства. Приложиха ми физически тормоз. Аз няма как да казвам неща, които не съм видял. Аз доброволно съм се явил в СДВР, за да помогна“, заяви пред bTV Георги Иванов и допълни: „Искат да го обвиня във вземане на наркотици и всички тези глупости, които се изписаха“.

Той беше задържан в полицията за 24 часа, след като е избягал от мястото на инцидента.

„В момента под този стрес това, което мога да ви кажа, е, че единственото, което си спомням, е ударът и нищо друго. Не мога да ви кажа какво се случи, защото си гледах в телефона и нещото, което видях, е въздушната възглавница в главата ми“, разказа още Георги. И твърди, че обискът в дома му бил неправомерен.

Срещу него и другия спътник на Кристиан в колата – Симона Цанкова, разследващите са събрали данни за извършено и от тях престъпление – затаяване на истината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *