Син на уважавано бизнес семейство забъркан в гей убийството в Сандански

Сигнал за мъртъв окървавен мъж вдигна криминалисти от Сандански, Благоевград и София на крак тази нощ. Първоначалният сигнал, както информира, бе че в комплекс „Шатрата“ има заклан мъж. Незабавно към мястото се отправят полицейски екипи, а преди тях екип на Спешен център – Сандански транспортира окървавен, полужив 30- годишен мъж, съобщава struma.com

Чисто гол с разрязан крак и множество порезни рани по тялото. За съжаление мъжът умира, загубил кръвта си. Умира за минути. Малко след 02. 00 часа започва разследване на смъртта му.

Пръв показания дава охранителят на комплекса, който разказва, че малко преди 02.00 часа чисто голият мъж излязъл от една от стаите в комплекса, приближавайки се към кабинката и оставяйки след себе си плътна кървава диря.

От крака му, на свивката под коляното, където минава артерия, буквално бликала кръв. Мъжът не успял да каже нищо, просто се свлякъл на земята, разказаха подробностите запознати.

Охранителят извикал Спешен център и собственика на комплекса, но за жалост 30- годишният Иван издъхнал. Първата версия по която започват работа криминалистите е убийство, но тя бързо се разклаща след направения оглед. В стаята заварват пелена от кръв по пода на банята и счупена стъклена врата.

Така става ясно, че порезните рани се дължат на счупени стъкла. Предполага се, че Иван е искал да премине през счупената врата, но стъклата са се свлекли и са го разрязали. Въпросът е кой е счупил вратата.

Преглед на охранителните камери показва, че с Иван в тази нощ е бил 31-годишен петричанин. Намират го у тях и го вкарват в ареста. Започват разпити и разплитане на мистерията. Двамата мъже се запознали в мрежата, харесали се и си уговорили среща в Сандански, избрали комплекс „Шатрата“

Към 22 часа снощи, петричанинът, син на уважавано бизнес семейство в града, пристигнал в комплекса и влязъл в стаята, в която вече бил Иван. Отдали се на любовни ласки, но се скарали.

Санданчанинът хвърлял предмети нагоре надолу по стаята, влязъл в тоалетната, ругаейки. Като видял агресивното му поведение, петричанинът напуснал стаята.

Докато излизал, чул силен шум, но се качил в колата си и потеглил. Така казал пред разследващите. Прибрал се в Петрич и си легнал. Дошли полицаите и му съобщили какво се е случило. Изпаднал в шок и направил пълни признания за любовната си нощ, след което е задържан в ареста.

Незнайно докога ще остане в ареста и дали неговите твърдения за невинност ще се окажат истина, тъй като работата по случая продължава. Факт е, че охранителните камери са записали как той излиза спокойно от комплекса . Битов инцидент със страшен край.

За Иван от Сандански всички знаят, че е травестит, изненадата идва от Петрич, където син на известно и уважавано семейство се замеси в подобна история, съсипала живота му.

Разследването продължава под надзора на Окръжна прокуратурата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *