Слаб интерес към конкурсите за началници на два отдела на община Разлог

Слаб интерес към конкурсите за началници на два отдела на община Разлог

Слаба конкуренция регистрират на конкурсите за началници на два отдела на Общинска администрация – Разлог. Един-единствен е кандидатът за началник отдел „Образование, култура, младежки дейности и спорт“ към дирекция „Хуманитарни дейности“ в община Разлог, пише в. „Струма“. Това е Катерина Стойчева, която и към момента работи като главен специалист в същия отдел.

Предишният й стаж е в областта на туризма, където е работила като мениджър. Пет години е била и обществен възпитател към местната комисия за борба с противообществените прояви при малолетни и непълнолетни.

Двама са кандидатите за началник отдел „Териториално и селищно устройство“ към дирекция „Икономически дейности, благоустрояване и екология“. За мястото ще се борят дългогодишният служител в отдела Румен Джамбазки, който към момента заема длъжността главен експерт и е с богат опит в областта, и Венета Драговчева. Тя е завършила финансово-счетоводен мениджмънт, работила е като консултант към мобилен оператор, а към момента има частен бизнес – семейството й има копирен център в Разлог.

Всичките трима кандидати отговарят на минималните изисквания за заемане на двете длъжности и са допуснати до по-нататъшно участие в конкурса – тест и интервю.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *