Служебното правителство назначи манекенката Ива Иванова за шеф в Държавен фонд „Земеделие“

Служебното правителство назначи манекенката Ива Иванова за шеф в Държавен фонд „Земеделие“

Новата зам.-директорка на Държавен фонд „Земеделие“ Ива Иванова се оказа манекенка, добре известна на служителите на земеделския фонд от София и Бургас.

Тя беше назначена в петък от служебното правителство на Румен Радев в ръководството на най-важната финансова институция в земеделието след като досегашните шефове бяха вкупом отстранени.

Красавицата, която е родом от Бургас, е блестяла доскоро в провокативни пози и оскъдно облекло в сайтове за модели, показва бързо търсене в интернет. След стремглавото й изкачване до зам.-директорския пост във фонд „Земеделие“ снимките са свалени от сайтовете, но търсачката все още ги показва, предаде Епицентър.

В новия си живот на висш държавен кадър Ива Иванова изживява шеметна кариера. Тя първо става директор на дирекция „Договаряне“ в Държавен фонд „Земеделие“ по време на едно от предишните служебни правителства на Румен Радев. Сега, в новия служебен кабинет, тя вече е скорострелно издигната до зам.-директор на най-големият финансов фонд в държавата.

Иванова поема най-важния ресор – „селските райони“. Като негов шеф ще отговаря за около 1 млрд. лв. на година, тъй като ще управлява програмата и инвестициите в малките населени места.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *