Служител на „Автомобилна администрация“ свидетелства за репресии от министър Събев

Служител на „Автомобилна администрация“ свидетелства за репресии от министър Събев

Министърът на транспорта подготвя отмъщение чрез противозаконни нареждания за отнемане на лицензи на транспортни фирми.

Разпоредено е да се търсят, а ако няма – да се измислят необходимият брой нарушения, за да се оправдае предстоящото отнемане на лицензи на транспортни компании, твърди служител от ИА „Автомобилна администрация“, който се е свързал с управителя на „Юнион Ивкони“ и „Груп плюс“ Георги Атанасов. Същият е готов да съдейства на Следствието с информацията, която има.

От „Юнион Ивкони“ и „Груп плюс“ са категорични, че пошлият сценарий на Събев няма да успее, поради липса на каквито и да било правни аргументи и са категорични, че отмъстителният акт е предизвикан от смелостта на компанията да изрази смело позиция, базирана на Демокрацията и спазване на Закона.

„Когато един министър на държава в ЕС има частен бизнес в сектора, който ръководи, целенасочено унищожава Български пощи, за да развива частния си бизнес и разчиства конкуренцията чрез държавния апарат за репресии върху частни фирми, означава, че убива целенасочено гласът на българският бизнес и свободния човек, който не желае да се върне чрез машината на времето на Николай Събев в 1944 г.

Това е стандарт за Николай Събев, който иска да управлява повереното му министерство като частна фирма. Но ние сме гласът на 10 000 пътника, които превозваме ежедневно, гласът на компания, която съществува вече 30 години и се развива успешно и извън пределите на България. Ние сме гласът на нашите международни партньори, които знаят името на държавата ни, защото успешно и коректно си сътрудничим”, категорични са от „Юнион Ивкони“ и „Груп плюс“.

„Днес ние искаме да се защитим, както бихме защитили правата на всеки гражданин в демократична България. И какво чуваме и виждаме – затръшването на железните врати в Народното събрание, оглушителния глас на отмъстителния човек, наричащ се министър, и обвиненията, че сме политически обвързани, че сме по-черни от дявола, нарушители, нередовни и незаконни.

В своите действия се уповаваме единствено на Закона, където няма място за емоции. Към настоящото писмо прилагаме сигнал до Върховна касационна прокуратура, където са посочени нарушенията на редица нормативни документи, извършени от Николай Събев и ръководената от него администрация. Вярваме, че това има значение за развитието на една европейска държава, каквато е България”, се казва в прессъобщение на компанията.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.