Случи се най-после! Огромно щастие споходи Нана

Нана Гладуиш загърби най-трудния период в живота си. Днес тя е в топ форма и по нищо не личи, че 6 години е водила битка с рак на гърдата. Тялото й е стройно като на манекенка, но в никакъв случай не е мършаво. Краката й пък са направо безупречни.

Самата водеща е наясно, че изглежда добре и редовно се носи с минижупи по улиците. За да разкрива по-добра гледка към бедрата си звездата на „Съдебен спор” дори не ползва чорапогащи под полата си, макар времето вече да е доста студено. Онзи ден 50-килограмовата Нана паркира тъмносиния си джип на ул. „Неофит Рилски”.

Преди да слезе от колата, тя извади джиесема си и телефонира на някого. Разговорът приключи бързо, след което блондинката се отправи към търговски обект за био храни, в който предлагаха консумация и на място.

Пременена с тениска, шарено яке и къса тюлена пола, водещата на Нова изглеждаше досущ като някоя тийнейджърка. Щом влезе в магазина, тя си поръча прясно изцеден портокалов сок и био бисквити с лимец. Взе и няколко подправки – куркума, чиа и сушени плодове годжи бери, видяха през обективите си папараците.

Откакто е преборила онкозаболяването си, Нана се е върнала към нормалния си начин на живот. Тя е в поддържаща ремисия, но в продължение на 10 години ще приема хормонални таблетки. На всеки 6 месеца ще ходи и на профилактични прегледи, писа Уикенд.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *