Стенли помогна на бивш съотборник от „Астън“ с Covid-19

Бившият капитан на „Астън Вила“ Стилян Петров е помогнал на своя някогашен съотборник Габриел Агбонлахор в много труден за него момент. Миналия месец нападателят е имал симптоми на коронавирус и се чувствал много зле, макар и да не бил тестван.

„Беше неделя вечер. Получих страхотни болки в главата, през следващите няколко нощи ме обливаха горещи вълни. Чувствах се отпаднал, а кашлицата се появи няколко дни по-късно. Бях в това състояние в течение на 10 дни. Симптомите бяха като за коронавирус, но така и не бях тестван, просто стоях у дома, пазех леглото и се оправих. Не беше никак приятно, беше ужасно. Едно от най-лошите неща, които съм преживявал, но за щастие тялото ми се пребори само“, разказа Агбонлахор пред TalkSport.

В този труден момент на помощ му се е притекъл неговият добър приятел Стенли, който се пребори с левкемията преди няколко години.

„Стилиян и неговата жена живеят на около 5 минути от нас и ми носеха продукти, витамини и други неща до входната врата. Обичам Стилиян, той е добър човек и му дължа много, както и на другия ми съсед, който също много помагаше. Добре, че го преодолях, не го пожелавам на никого“, каза още Габи Агбонлахор, който вече е напълно здрав.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *