Строят 15 къщи за гости със зона „Ден“ и зона „Нощ“ край Разлог

Продължава интересът на инвеститорите към района на община Разлог. Минералната вода и красивата природа водят все повече бизнесмени тук. Поредното инвестиционно предложение е на столичната фирма „РТА Консултинг” ООД.

За него вече е изпратено уведомление и до директора на РИОСВ-Благоевград. Дружеството предвижда жилищно строителство – строеж на 15 къщи за гости. Постройките ще бъдат вдигнати в местността Кукурево, землище на град Разлог. Всяка една от жилищните сгради ще бъде разположена на площ от 150 квадратни метра, пише Илинден прес.

В къщите ще се обособят две зони. Зона „Ден” ще е с дневна, кухня, веранда, килер и тоалетна. Зона „Нощ” ще предлага на гостите две спални с бани и санитарни възли.

„За нас е важно да привличаме инвеститори, Община Разлог съдейства за реализирането на техните проекти. Голямото ни предимство е минералната вода, но тук има много исторически и природни забележителности, все повече хора идват насам заради обичаите и традициите, които сме запазили”, коментира кметът Красимир Герчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *