Съветници от Сандански питат: Защо не се работи по магистрала „Струма“?

Съветници от Сандански питат: Защо не се работи по магистрала „Струма“?

Общински съветници от ГЕРБ-Сандански заедно с бившия народен представител Даниела Савеклиева инспектираха на място недовършения мост от АМ „Струма“, който трябва да свърже Благоевград с тунела при Симитли.

Вече една година обектът стои недовършен, което затруднява изключително много движението за всички хора от Югозападна България. „Парите са налични, всички процедури са направени. Обектът обаче е оставен на произвола като наказание за всички хора от региона“, коментира Стоян Стоев, координатор на общинската структура на ГЕРБ в Сандански.

Според общинския съветник Георги Георгиев всеки ден този обект трябва да се показва като пример, че държавата буксува. „Лошото е, че не само нищо не се прави, но и се унищожава вече изграденото“, каза още той.

По време на проверката стана ясно, че само преди седмица на място е бил и председателят на регионалната комисия в Европейския парламент, който е останал безмълвен при вида на висящия мост между двете готови пътни отсечки. „България сигурно ще връща пари заради това бездействие. Заедно с тях обаче никой няма да ни върне и загубеното време“, коментираха представителите на ГЕРБ.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *