Съседи в Перник се млатят с кирки и лопати, 7 патрулки и 2 линейки на мястото

Истински междусъседски екшън с кирки и лопати се е разиграл в съботната нощ в Перник, съобщава zapernik.com.

На ул. „Протежерица“ е имало масов бой, за който обаче полицията така и не съобщи. 7 патрулки от три районни управления и две линейки е имало на мястото на инцидента. А в центъра на мелето е жената, служителка в „Кауфланд“, която преди време посред нощ свали номерата на товарния бус на комшията си и бе заснета на видео.

„Комшийката, която свали номерата ми, този път нападна гостите ми с лопати и кирки заедно с баща й. Има пострадали хора както от нас, така и от тях. Задържаха мен за 24 часа. Имаше 2 линийки и 7 патрулки. От Радомир, Брезник, Квартала (пернишкия квартал Изток – б.р.). Чак сега ви пиша защото ме пуснаха сутринта“, започва разказа си Красимир, разказва един от пренощувалите в ареста.

Според него това, което се случва, не е нормално и явно се касае за психически проблем на жената. В момента се събира подписка от цялата улица срещу нея.

В събота се бяхме събрали 4-5 семейства две къщи над моята. Жена ми беше вкъщи и се оплака около 23.00, че отново има силна музика и шум от тях. Казах й да вземе детето и да отиде в комшиите отсреща, за да могат да спят спокойно. След като отиде, ние решихме да се преместим у нас. Докато аз се кача на втория етаж да сваля вилици, чаши и т.н, моите приятели идваха към нас от съседната къща. Тогава бащата на Анна (Любомир) е започнал да заплашва хората, след което е ударил едно момиче.

Оттам след удара с лопата е започнало всичко. След като чух викове, изтичах. Любомир ме удари и мен с лопатата, имам следи по гърба и ръцете, Анна също ме удари с кирка.

Естествено ние отвърнахме, без да използваме каквито и да било предмети. След десетина минутен бой пристигнаха 6-7 патрулки, линейки и т.н и ме задържаха, защото тя им казала, че раните по тях били от мен. А всъщност всички я прошамариха – и нея, и баща й. Нейната 16-годишна дещеря също беше с лопата“, завършва разказа си Красимир.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *