С коронавирус в болница е и майката на заразения от ТЕЦ „Бобов дол“

С коронавирус в болница е и майката на заразения от ТЕЦ „Бобов дол“

Майката на заразения с коронавурс 58-годишен мъж от бобовдолското Големо село е настанена в болница също с положителна проба. Синът, който се лекува в общинската болница в Дупница, оздравява бързо и е вече е с едни отрицателен тест за коронавирус. Днес или утре ще бъде тестван за втори път и ако тестът отново е отрицателен, ще бъде изписан от болницата.

Съпругата и дъщерята на заразения също са показали положителни проби, но се лекуват вкъщи. Кметът на Големо село Васил Васев се грижи за доставката на храна на двете поставените под карантина жени, пише „Струма“.

“Майката и дъщерята ме удевомяват със SMS какво искат да им купя и аз изпълнявам поръчката. Храната я оставям на 2 м от входната врата и те излизат и си я взимат. Никой от селото не се погрижи за двете жени, да ги попита имат ли необходимост от нещо…

Усещам, че хората се насройват срещу тях, като че ли са прокажени, а никой не е застрахован от заразата. В такъв момент трябва да сме сплотени и да си помагаме. Всеки си мисли, че точно на него няма да се случи, но никой не е застрахован…”, каза с огорчение кметът Васев.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.