Това са най-лошите съвети как да спасим брака си

1. Изясняване на отношения веднъж завинаги

За да сработи този принцип, необходимо е един от партньорите, а в най-добрия случай двамата, да искат да променят своето мнение по наболелия въпрос. В противен случай такъв разговор може да се повтаря отново и отново. На един път да решите проблема с отношения, в които се е чула думата „развод“, е невъзможно. По-скоро става дума за серия от задушевни разговори, в които може да чуете и обвинения, пише facenews.bg

2. Заминаване на романтично пътешествие

Нито един алерголог няма да посъветва пациент с хранителна алергия, например от цитруси, да яде повече портокали за по-скорошно възстановяване. Прекомерното количество от този продукт може да провокира само изостряване на неприятните симптоми. Следвайки аналогията, решение като романтична отпуска – само двамата, не е най-добрата идея за спасяване на брака.

3. Временна раздяла

Отличен и ефективен способ. За двойки обаче, които са заедно неотдавна. Те няма какво да делят. При дългогодишни връзки този ход може да се окаже тотално безполезен. Ще се уловите как говорите пред близки колко ви е безразличен другия, а в същото време ще изпитвате вина и ще броите дните до края на раздялата. Този метод за стари връзки е шокова терапия. Не действа на всички.

4. Да накараме партньора да ревнува

Подобно решение никога не носи ползи за отношенията. Искате другия да ви оцени? Като види флирта ви ще си спомни за чувствата си? По-скоро давате повод за усъмняване във вашата вярност? Едва ли такъв ход ще бъде печеливш!

5. Сдобиване с дете

Най-лошата идея. Детето не е виновно, че отношенията ви не вървят. На първо време ще укрепи връзката, но това е лепило, което съвсем скоро ще бъде отмито. Детето не решава проблемите. Съвсем скоро партньорите ще усетят емоционално прегаряне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *