Тома Манасиев събра семейството си да почерпи за 75 г.

Тома Манасиев събра семейството си да почерпи за 75 г.

Уважаваният от няколко поколения благоевградчани бивш директор на Механотехникума Тома Манасиев събра цялото си семейство във фамилната вила в местността Бодрост да отпразнува 75-ия си рожден ден. Единствената отсъстваща от градинското парти бе внучката, която преди 2 седмици се прибрала в Братислава, но за сметка на това сутринта била сред първите, които се обадила на дядо си да го поздрави за годишнината.

„Не може да не ме радва, че над 100 приятели, близки и бивши колеги ми звъннаха по телефона и на Вайбър да ме поздравят, поздравите във Фейсбук не съм броил“, в отлично настроение отбеляза по обяд рожденикът, като добави, че тъкмо са запалили барбекюто и го чака приятното удоволствие по приготвянето на трапезата.

Тома Манасиев много години бе директор на Механотехникума, преименуван по-късно в Професионална техническа гимназия „Ичко Бойчав“ преди сливането й с Електротехникума в Благоевград.

Връх на политическата му кариера бе председателството на Общинския съвет в областния център на Пиринско, а активната му обществена дейност се свързва с председателството на УС на най-голямото читалище „ Н. Вапцаров 1866“ в продължение на няколко поредни мандата.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *