Том и Джери: Димитър Рачков целуна ръката на Веско Маринов

Въпреки сценичните им дразги и неразбирателство, водещият на „Като две капки вода“ Димитър Рачков показа на феновете си в мрежата как целува ръката на Веско Маринов в жест на уважение и признателност. Комикът е качил няколко забавни снимки във фейсбук, на които се вижда какво се случва зад кулисите на шоуто.

„Том и Джери“, написа накратко Рачков към серията фотоси.

Още от присъединяването на Веско Маринов към журито на предаването двамата си подхвърлят остри шеги, като в повече случаи Рачков е този, който си търси белята с неуместни или прекалени шеги, а Веско Маринов с хладнокръвие и студено лице го мъмри и поставя на място. Разбира се, не всичко е по сценарий, което прави сблъсъците им на сцената още по-забавни за публиката.

„Артисти сте големи“, коментира зрител, а други споделят: „Големи сте, момчета, а ние знаем, че всичко това е шоу! Живи и здрави бъдете! Обичаме ви“, „Обичам ви и двамата много! Чудесни сте, здрави бъдете!“, „Великани, също като Том и Джери!“, „Браво на вас, освен че се шегувате постоянно сте и добри приятели напук на злонамерените коментатори“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *