Тони Димитрова с разтърсващи думи след смъртта на брат си от коронавирус

Тони Димитрова изживява един от най-тъжните периоди в живота си, защото миналата събота, навръх Архангелова задушница, загуби брат си, който се зарази с коронавирус и разви двустранна бронхопневмония.

Близо седмица по-късно певицата е все така тъжна, а мъката й тепърва ще се разгръща с времето. „Не отричах съществуването на коронавируса, но не мислех, че е толкова тежко и не мислех, че така ще се развие“, споделила певицата ден преди брат й Йордан да си отиде от този свят.

Той беше настанен в Интензивното респираторно отделение на УМБАЛ „Света Марина“ – Варна, а няколко дена преди да си отиде съпругата му заяви, че състоянието му е тежко и той диша с кислороден апарат.

Прилаганото лечение не даваше резултати, затова близките на Йордан казаха, че се търси рековалнсецнтна плазма, но има твърде много чакащи пациенти, а донорите не са достатъчно. Малко след това Тони Димитрова сподели, че все пак снаха й успяла да намери плазма за лечение. За съжаление само ден по-късно тя изгуби брат си. „Желая на всички да се излекуват и тая напаст да се махне от света. Трябва да се спазват правилата, а ние ги заобикаляме“, пише „Галерия“.

Всички лятото си мислехме, че заразата ще приключи. За мен цялата ни беда идва от това, че не се спазват мерките. Не искам никого да съдя, но събирайки се много хора на едно място, се подпомага разпространението на вируса. Яд ме е на нас си“, сподели певицата.

Загубата на брат й далеч не е първият удар, който певицата понася от живота. Преди 4 години тя загуби майка си, която си отиде от тежко онкологично заболяване. Малко след това звездата сподели, че баща й страда от тежка форма на деменция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *