Тотомилионерът Нинджата си търси личен шофьор, 1000 лв. заплата бруто

Тотомилионерът Нинджата си търси личен шофьор, 1000 лв. заплата бруто

Благоевградският бизнесмен, тотомилионер и зет на кмета на Симитли Николай Динков-Нинджата пусна в последните часове на 2020 г. обява в Jobs.bg, че си търси личен шофьор. Като заплата, която ще дава, Нинджата е посочил 1000 лв. бруто.

Малко вероятно е бъдещият нов работник на Динков да се докопа до волана на най-новата кола, която Нинджата си купи тази година, защото според слуховете той не давал на никого да я кара. За червеното Ферари 488GTB Pista – последна дума на техниката на 2020 година, Нинджата брои скромната сума от 500 000 лв. и звярът стана поредното бижу в автопарка му, където има все баровски коли. Всички те са паркирани в имението на хълма на кв. „Баларбаши” над Благоевград, което Нинджата и съпругата му Полина обитават от 6 години, пише в. „Струма“.

Огромният палат с терасиран двор бе построен от строителния предприемач Николай Галчев за семейството му. Галчеви обаче се изнесоха в София и в 3-етажната къща се настаниха Динкови. По документи в Търговския регистър имотът на ул. „Ильо Войвода“ №14, който е с площ 906 кв.м, е непарична вноска в капитала на фирма „Енд хаус“ ЕООД, който възлиза на 533 800 лв. Нинджата купи фирмата от Галчеви през юни 2014 г. и на практика оттогава той е законен собственик на луксозното имение. 2 г. по-късно младият бизнесмен успя да си върне инвестицията до стотинка, че и отгоре, след като спечели 7 095 423 лева от тотото срещу фиш за 3,40 лв.

Обявата за личен шофьор Нинджата е подал от името на най-известната му фирма „Вип трейд енд билд“ ЕООД, на която той е управител и собственик на фирмения капитал от 5 лв. С тази фирма Динков от 3 г. упорито кандидатства по всички обществени поръчки в региона, свързани със строителство. В голяма част от случаите комисиите обикновено го отстраняват заради нередовни документи или пропуски в офертата, той обжалва действията им в КЗК и често губи производствата.

Не може обаче да се отрече, че през последните месеци фирмата му спечели и доста обществени финанси. Например в Струмяни Нинджата ще ремонтира доста улици, ще санира сградата на кметството в санданското с. Катунци, в Благоевград кметът Румен Томов го покани да ремонтира тротоарните настилки в общината и т.н. Поради натрупания обем работа се оказа, че фирмата вече започва да изпитва глад за кадри, поради което освен за личен шофьор, който да го разкарва между обектите, Нинджата си търси и ВиК специалист.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *