Тошко Йорданов: Никой не стои зад Слави, това са фантасмагории

Никой не стои зад Слави Трифонов. Зад нас стоят хората, 3 млн. и половина българи. Кой да стои зад нас – олигарх ли?! Това са фантасмагориите на Бойко Борисов, отсече зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов пред БНТ.

Нямеше нито един идиот в тоя парламент, който да смята, че ще стои там повече от месец, върна се към живота в най-краткото Народно събрание Йорданов. Той повтори няколко пъти, че още преди изборите ИТН са заявили, че няма да правят коалиция нито с ГЕРБ, БСП, ВМРО, т.е. с партиите на статуквото.

Миналите избори не бяха честни. Това го казва всеки нормален български гражданин, отсече заместникът на Слави.

Йорданов обаче отказа да каже дали Трифонов ще бъде в листите за следващ парламент. Като входираме листите, ще видите, повтори няколко пъти той.

Трябва да бъде изчегъртано почти всичко, направено от ГЕРБ. Ако влезете в кухнята на ресторант, има мръсотия, която не се измива, а трябва да се изчегърта. Ако искате друга метафора – това са Авгиеви обори, каза Йорданов.

Слави никога не е взимал решения еднолично. Когато има юридически казус – решава ги юрист, когато е финансов – идва финансист.

Всяко правителство, различно от ГЕРБ е по-добро, отсече бившият парламентарен шеф на ИТН.

Бабата на Тошко издъхнала след инсулт, писали я с Covid

Бабата на зам.-председателя на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов е била приета в болница в Ямбол, след като получила инсулт, но медиците решили, че е е с коронавирус. Два дни по-късно жената е починала. За личната си трагедия Йорданов разказа в „Панорама“.

„Баба ми получи инсулт и влезе в ямболската болница. В отделението нямаше нито един случай на коронавирус. След това решиха, че има коронавирус, мандахерцаха я из ямболската болница, която е отвратителна като условия – без асансьори са я разнасяли с някакви носилки нагоре-надолу на скенер и тя умря след два дни. След което майка ми трябваше да я погребва в оловен ковчег, защото не може да се прости с майка си заради диагноза коронавирус на някакъв тест, който дойде с четири или пет дни закъснение. Мисля, че след смъртта й дойде, без да има нито един болен от коронавирус наоколо“, разказа Йорданов.

Йорданов бе категоричен, че НОЩ не е трябвало да се ръководи от хирург. По-скоро за вирусни инфекции той би послушал проф. Чорбанов, отколкото Мутафчийски. „Това, че някои страни правят глупави ходове, значи ли, че и ние трябва да правим същото?“, попита той.

Когато се фиксираш в нещо, в което има ужасно много пари и един болен ти струва 1500 лв по пътека, и когато си решил да си правиш тест, но не си отишъл, а след това ти се обадят, че си под карантина, много хора съдиха държавата, каза още Йорданов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *