Трагедията вчера: Сашо сбъдна мечтата на живота си, но смъртта го покоси край Дупница!

Бивш електроженист в ТЕЦ „Бобов дол“ е загиналият в катастрофа, станала вчера на пътя Дупница-Кюстендил. 60-годишният Александър Василев от бобовдолската село Голем Върбовник пътувал с мотор чопър в посока Дупница. В местността Бинека той навлязъл в насрещното пътно платно и се ударил челно в автомобил „Хонда”. Моторът излетял в дерето край пътя, а мъжът издъхнал на място.

Жена от Кюстендил не успяла да реагира на внезапното спиране на хондата и се забила с голфа си в нея. Шофьорите на двата автомобила са без наранявания, информира struma.bg. Тежкият пътен инцидент стана вчера около 17,00 часа. На място пристигнали два пожарни автомобила и екип на Спешен център – Дупница. Движението било спряно, докато се извършваха следствени действия. По първоначални данни мотористът се е движел с много висока скорост.

Загиналият Александър Василев се пенсионирал преди две години от ТЕЦ „Бобов дол“, където работил дълги години като електроженист. Тогава пред колегите си заявил, че ще осъществи мечтата си да стане рокер. Купил си чопъра и рокерски костюми.

„Откакто го купи, не слизаше от мотора“, споделиха запознати. Директорът на ТЕЦ „Бобов дол“ инж. Емил Христов изрази съболезнования към близките на Василев и заяви: „Сашо беше добър специалист и когато имаше нужда, го викахме на работа на граждански договор. Жалко, отиде си един добър човек!“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *