Трогната майка изненада благодари с писмо на хирурзите в санданската болница

Признателна майка от Сандански изрази огромна благодарност към хирургичния екип в МБАЛ „Югозападна болница”, който оперирал 16-г. й син, пише „Струма“. Учителката по английски език в IV ОУ в курортния град Галя Ефтимова-Атанасова изненада медиците с благодарствено писмо за високия им професионализъм, придружено с кошница вкусотии за почерпка на екипа начело с началника на ХО д-р Бояджиев, д-р Живков, реаниматор, медсестри и санитари.

16-г. пациент е опериран лапароскопски. Двойната операция на заклещена пъпна херния и на възпален апендикс продължила малко повече от час. Признателната майка вчера посети екипа в болницата, за да им поднесе искрените си благодарности, като им пожела:

“Бъдете живи и здрави и нека професионализмът, отношението и човечността Ви са пример за подражание за всички медици. Убедена съм, че болница, която има подобен страхотен екип от блестящи, сърдечни и отговорни към работата си специалисти, трябва да се гордее с тях. Вие заслужавате уважение и поклон”, искрена бе в пожеланията си Галя Ефтимова-Атанасова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *