Убиецът връхлетял със 140 км/час колата на Милен Цветков, надрусал се със “сатанинския наркотик”

Резултатите от направените изследвания на Кристиан Николов показват, че той е седнал зад волана сред употребата на 4 вида наркотик – амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам, съобщи БНТ.

Според източници на телевизията разследващите проверяват и информацията, че Кристиан се е дрогирал с едно от най-скъпите синтетични наркотични вещества адренохром, наричано още “сатанинския наркотик”. Веществото е дериват на адреналина.

Събраните до момента доказателства, като анализ на записите на охранителни камери в района, показват, че най-вероятно автомобилът на Кристиан Николов се е движил със 120 км/ч, като е ускорил до над 140 км/ч, когато е ударил колата, управлявана от Милен Цветков, допълва БНТ.

Изводът на разследващите е, че Кристиан не е имал намерение да спре и поради тази причина те преквалифицираха обвинението в умишлено убийство.

Излезе и друга катастрофа със същия автомобил от преди три години. По време на нея има причинена средна телесна повреда. За нея на съд е предадена майката на Кристиан Николов – Десислава Пешева. Нейната наказателна отговорност е заменена заради чистото й съдебно минало с административна санкция – глоба.

Съмненията на разследващите са, че тогава Пешева е поела отговорност за катастрофа, която е причинена от сина й Кристиан. По тази причина Върховната касационна прокуратура изземва това вече приключило дело и ако събере достатъчно доказателства е възможно да го възобнови.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *