Украинка към наши полицаи в Слънчев бряг: Идете нах*й!

Глоба от 500 лева за хулиганство наложи съдът на 27-годишна украинка , изпратила по направлението „иди нах*й“ /б.а. изразът се превърна в символ на украинската непримиримост срещу руската агресия още в първите дни на военната операция/, служители от Районното управление на МВР-Несебър.

Чужденката, получила статут за временна закрила у нас, била задържана, след като сутринта на 20 юли т.г. вдигнала скандал в банка в к.к. „Слънчев бряг“, информира dnews.bg. Бежанката била недоволна от организацията на работа, тъй като специално за обслужването на украинците било открито изнесено гише и те трябвало да се редят на опашка навън, а не в банковия клон, уточнява Flagman.

Разгневена, украинската нахлула във финансовата институция, за да поиска обяснение от служителките на касите. И гарнирала словесната атака с цветущи обиди. Управителката на банката натиснала паник-бутона, пристигналите на мястото охранителите от „СОТ 161“ изобщо не притеснили украинката и тя ги посрещнала с нов водопад от ругатни.

Наложило се намесата на полицейските служители. За „специалното участие“ на МВР пък чужденката решила да заснеме видео с телефона си от мястото на събитието. А после, на висок тон изразила съмнение в интелектуалните и ментални способности на българските служители на реда, изпратила ги директно по дестинация „иди на*** и категорично отказала да предостави документи за самоличност.

Според съдът украинката е безспорно е нарушила обществения ред и спокойствие, проявила е агресия и арогантност. Но магистратите отчитат, че деянието е с по-ниска обществена опасност и глобата ще доведе до „поправяне на нарушителя и до въздържането му от подобни бъдещи противообществени прояви, както и до постигане на генералната превенция за въздействие върху обществото“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *