Учител и дългогодишен директор на Езиковата гимназия загуби битката с коронавируса

Учител и дългогодишен директор на Езиковата гимназия загуби битката с коронавируса

Битката с Ковид загуби и Веселин Костадинов, учител и дългогодишен директор на Езикова гимназия “Акад. Людмил Стоянов” в Благоевград. Съобщението за неговата кончина бе качено на сайта на ЕГ “Акад. Людмил Стоянов”.

Почина дългогодишният директор на Езикова гимназия “Акад. Л. Стоянов”, Веселин Костадинов. Ще го запомним с неговия професионализъм, мъдрост, благородство и доброта. Ръководството, учителският и административният колектив на гимназията поднасят своите най-искрени съболезнования на близките му.Светла му памет! „ написаха от учебеното заведиение.

За тъжната новина съобщи в социалната мрежа и бившата директорка на НХГ „Св.св.Кирил и Методий“ и учител по немски Севда Марковска,чиято кариера е свързана с Езиковата гимназия.

„В паметта и сърцата ни той остава с отдадеността на работата си, с умението с добронамереност и човешка топлота да намира път към всекиго – ученик или колега. Почивай в мир, шефе!“, написа Севда Марковска,чиято професонална кариера е свързана с Езиковата гимназия.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *