Фицата остави майката на детето си без работа и пари

Актьорът Филип Аврамов, който обикновено разсмива публиката от сцената, този път втрещи всички с начина, по който постъпи с майката на второто си дете – Севинч Ибрахим, след като се раздели с нея.

Потресени са дори и близките му приятели, които не са очаквали от него точно такава постъпка. Оказва се, че заради Аврамов талантливата певица Севинч Ибрахим, която преди време стигна до финалите в „Гласът на България“, днес едва свързва двата края и е в тотална безизходица.

След участието си в шоуто Ибрахим дори работеше с Миро, а в момента не стъпва изобщо на сцената, вече повече от година. Единственото представление, в което тя имаше възможност да изявява своя музикален талант, бе шоуто „Бог Рок“, в което основна звезда е бившата ѝ половинка Филип Аврамов, пише „Уикенд“.

В него младата певица изпълняваше поддържаща роля на бекинг вокал и бас китарист. Това за нея беше не само работа, но и вид терапия след съсипващия психиката й труд като медицинска сестра в „Пирогов”, където от години е на договор, твърдят нейни познати.

Въпреки огромния си успех обаче спектакълът „Бог Рок” внезапно спря да се играе още преди повече от година. Наскоро той се завърна на сцената, но с нов баскитарист и без Севинч. Никой не знае какво се е случило с ангажиментите на младата жена в представлението, но според слуховете тя е била принудена да напусне спектакъла.

След като любовната й авантюра с Фицата приключила, двамата трудно издържали да бъдат в една и съща стая, камо ли да споделят една и съща сцена. Логично, за да не остане спектакълът без голямата си звезда, се е наложило да се търси заместник на неговата бивша половинка.

По този начин Севинч Ибрахим изхвърчала от представлението. На афишите продължава да фигурира нейната снимка, но тя вече не се появява на сцената. От официалната страница на представлението във Фейсбук става ясно, че в него в момента участват само четирима души – всичките мъже: Филип Аврамов, Цветан Андреев, Красимир Спиридонов и Калин Вельов.

Междувременно запознати с драмите на разпадналата се двойка разкриха, че не Севинч Ибрахим е била основната виновница за раздялата, а Филип Аврамов. Въпреки че той много обичал момиченцето, което певицата му роди преди 3 години, тенденциозно избягвал грижите за него, с което вбесявал половинката си.

Фицата предпочитал да си намира работа далеч от дома си, вместо да остане при жена си и детето, за да помага със смяната на памперсите, храненето, придружаването до детската площадка за игри и най-вече – с успокояването му, когато се разплаче.

„Двамата се разделиха, защото на човека не му се гледаше малко дете! Севинч и преди, и сега, сама се грижи за детето. Той с нищо не й помагаше!“, коментират хора от обкръжението на Коцето от сериала „Домашен арест“. Според тях Фицата е страшен темерут, непрекъснато мрънка и се оплаква и е истинско изпитание да живееш под един покрив с него.

Към днешна дата Севинч Ибрахим отглежда сама дъщеричката си, разчитайки на работата си в „Пирогов“, а Филип Аврамов се върна при първата си жена Милена, която не е ясно как е намерила сили да му прости.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *