Фолкаджийски стойки: Есил Дюран на 51 се разчекна секси

Коренна промяна се случва с певицата Есил Дюран, която доскоро беше сред по-въздържаните певици. Фолк звездата не спира да се излага в социалните мрежи, а поведението й е далеч от достойното за една майка, възмущават се почитателите й.

Бившата пайнерка пусна доста провокативна снимка в социалните мрежи, на която е облечена в оскъдно облекло, а краката й са непристойно разкрачени. „И ти ли започна с порно изцепките“, пишат й възмутени фенове.

„Хубавото на творческите натури е ,че намират вдъхновение и в най-абсурдните и трудни ситуации“, пише под фотоса Есил Тя е облечена със сако, но отдолу създава впечатлението, че е гола или по бельо. Най-вероятно е с къси гащета, което определено не подхожда на една 51-годишна жена с дете.

Хора от бранша също забелязват промяната на колежката си и се чудят на какво се дължи. ‘Съпругът й Бобо е много ревнив. Преди години тя е разказвала, че не я пуска да ходи на фитнес, не бил съгласен и с нощните й участия. Пък сега не спира да се показва гола“, коментират те.

Преди около година Есил напусна издателите си от „Пайнер“, но кариерата й не тръгна по-добре. Единствено участието й в „Маскираният певец“, където се криеше зад костюма на Ангелът, я извади от безизходицата, в която се намира в момента. Но и там се изложи и не успя да заблуди зрителите и панелистите и бе една от първите, които си свали маската

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *