Хванаха мъжете, ограбили бензиностанцията в Бобов дол

Полицаи от Бобов дол са задържали извършител на грабеж в бензиностанция, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил.

Грабежът е извършен на 22 август призори от бензиностанция в Бобов дол. Мъж със закрито лице, въоръжен с пистолет и чук, е заплашил дежурната служителка в бензиностанцията и е отнел от обекта около 4000 лв.

Сигналът в полицията е подаден от охранителната фирма. Служителите от Районно управление – Бобов дол са предприели незабавни издирвателни действия и няколко часа по-късно – при разклона за село Паничарево, е установен лек автомобил, водачът е 31-годишен мъж, който живее в Бобов дол.

В автомобила са открити дрехите и обувките, с които е бил облечен по време на извършването на грабежа, пистолетът, парите. 31-годишният мъж е задържан с полицейска заповед за 24 часа, последвало е прокурорско постановление за задържане до 72 часа. Работата по започнатото досъдебно производство в Районно управление – Бобов дол продължава под прякото наблюдение на прокуратурата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *